Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/myseon1q/deavonturenvanpiepmuis.nl/wp-includes/functions.php on line 6031
Webwinkel | De avonturen van Piepmuis

Welkom in de webwinkel van Piepmuis!

Piepmuis is een lief, stoer muisje. Hij woont met zijn familie in een mooi, knus holletje op de boerderij van boer Cor en boerin Annie. Samen met zijn dierenvrienden beleeft hij in elk boek een nieuw avontuur dat te maken heeft met dierenwelzijn, natuur en/of milieu.

Piepmuis op bezoek bij Anna de koe

Het eerste prentenboek van De avonturen van Piepmuis heet Piepmuis op bezoek bij Anna de koe. Het thema van dit boek is melk.

Anna de koe is zwanger en Piepmuis gaat bij haar op bezoek. Zou het kalfje al geboren zijn? Als Piepmuis bij Anna aankomt is zij heel verdrietig. Haar kalfje is weg. Piepmuis doet er alles aan om Anna weer blij te maken. Hoe loopt het af met Anna de koe en haar kalfje Herman? En hoe kan jij helpen?

Naast het prentenboek is ook de Piepmuis boekenlegger te koop in de webwinkel!

 

Woon je in het buitenland en wil je ook graag bestellen? Mail dan naar info@deavonturenvanpiepmuis.nl. Dan overleggen we over de mogelijkheden.