Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $post_types in /home/myseon1q/deavonturenvanpiepmuis.nl/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3783

Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/myseon1q/deavonturenvanpiepmuis.nl/wp-includes/functions.php on line 6031
Waar nog meer te koop? | De avonturen van Piepmuis

Waar nog meer te koop?

Behalve in onze eigen webwinkel is het prentenboek ‘Piepmuis op bezoek bij Anna de koe’ ook op andere plekken te koop.

Misschien wel bij jou in de buurt!

Verkooppunten

De Kastanje – Homeopatische drogisterij

Laat je verrassen in historisch Grave!

Bij De Kastanje kun je terecht voor Homeopathie, Fythotherapie, Gemmotherapie, Orthomoleculaire voedingssupplementen, celzouten, bloesemremedies, etherische oliën, lichaamsverzorging, L’erbolario, reform en cadeauartikelen.

De kennis van Nelly de Wit over de vitmines en mineralen is waanzinnig! Ze helpt je vriendelijk, met een super service en neemt alle tijd om uitleg te geven en je te adviseren!

Zeker een bezoekje waard als je in Grave bent!

Contact:

Rogstraat 19

5361 GP Grave

0486 422 534

www.dekastanjegrave.nl

 

Big V Store

’s Werelds eerste duurzame en volledig veganistisch warenhuis.

Martha Visser is druk bezig om dat in Den Haag te realiseren. In de Big V Webstore koop je nú al mooie en kwalitatief hoogwaardige, duurzame en veganistische producten. Met je aankoop zorg je er meteen voor dat de fysieke store een stapje dichterbij komt. Win-Win!

Neem snel een kijkje in de webshop: www.bigvwebstore.com

Nieuwsgierig naar meer informatie over de
Big V Store? Kijk dan op: www.bigvstore.com.

 

VEGA-LIFE

Unieke lifestyle producten voor vegetariërs en veganisten!

Vega-Life is een 100% vegan winkel in Amsterdam. Je vindt er een uniek assortiment schoenen, riemen en tassen, veganistische boeken, dierproefvrije cosmetica en meer fair trade lifestyle producten, zoals bamboe kleding. Duurzame en modieuze vegan producten die zonder dierenleed zijn gemaakt. Speciaal voor duurzame en bewuste consumenten, vegetariërs en veganisten. Het complete assortiment is ook te bestellen via de Vega-Life webshop.

Contact:

Nieuwe Hoogstraat 3a

1011 HC Amsterdam

020 620 40 97

www.vega-life.nl

 

Veggiedeli

De 100% plantaardige webshop

Of je nu vlees, vegetarisch of helemaal plantaardig eet, Veggiedeli levert de beste, lekkerste en leukste 100% plantaardige producten bij jou thuis af! Woon je in de buurt van Nijmegen? Dan kun je de producten ook afhalen in Malden. Superhandig, toch?!

Benieuwd naar het uitgebreide assortiment? Neem dan snel een kijkje op: www.veggiedeli.nl!

 

Logo Robyne

Robyne.eu

De enige Belgische webshop met Piepmuis in het assortiment!

Robyne.eu is een ecologische, fair trade, zero waste, vegan en cruelty free webshop. De webshop heeft schoenen, kleding, verzorgingsproducten en boeken. Alle producten worden in Europa gemaakt!

Benieuwd naar het assortiment? Kijk snel op www.robyne.eu!