Betaalmethoden

 

In de webwinkel van De avonturen van Piepmuis kun je op verschillende manieren afrekenen. Voor online afrekenen maken wij gebruik van een SSL (Secure Socket Layer) beveiligde verbinding (https://) voor veilig winkelen. Lees meer over de beveiliging van je persoonsgegevens in onze Privacy Verklaring.

 

iDeal
Iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer kan deze betaalmethode gebruiken. Je kunt met deze betaalmethode meteen het bestelproces met de betaling afhandelen bij je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Meer informatie over iDeal vind je op www.ideal.nl.

Bankoverschrijving
Gebruik je iDeal liever niet? Dan kun je het bedrag ook vooruit betalen met een handmatige overboeking. Stuur een mail naar info@deavonturenvanpiepmuis.nl met de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • E-mailadres en telefoonnummer
  • Je bestelling
  • De manier van verzending (ophalen in Grave of verzenden via PosNL)

Per mail ontvang je van ons de totaal over te maken kosten en ons rekeningnummer.

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Als we de betaling ontvangen hebben, mailen we je een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling volgens verzendplanning.