Voorverkoop is gestopt!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Voorverkoop!

Piepmuis op bezoek bij Anna de koe

Piepmuis op bezoek bij Anna de koe

Piepmuis is een stoer muisje dat samen met zijn familie op de boerderij van Cor en Annie woont. Samen met zijn dierenvrienden beleeft hij in elk boek een nieuw avontuur dat te maken heeft met dierenwelzijn, natuur en/of milieu.

Het eerste boek ‘Piepmuis op bezoek bij Anna de koe’ gaat over melk. Anna de koe is zwanger en Piepmuis gaat bij haar op bezoek. Zou het kalfje al geboren zijn? Als Piepmuis bij Anna aankomt, is zij heel verdrietig. Haar kalfje is weg. Piepmuis doet er alles aan om Anna weer blij te maken. Hoe loopt het af met Anna en haar kalfje Herman? En hoe kan jij helpen?

Waarom moet het boek er komen?

Het boek moet er komen, omdat er nog niet één prentenboek als dit is. Een duurzaam prentenboek dat bewustwording bij kinderen creëert. Zo maken we de wereld samen mooier en zorgen we ervoor dat dieren en natuur blijven bestaan! Voor Rivens generatie, maar natuurlijk ook voor alle generaties die nog volgen… Het boek staat vol mooie illustraties die je beleving prikkelen. Het verhaal is realistisch en praktisch. Je kunt zelf meteen (met kleine stapjes) aan de slag om de wereld een beetje mooier te maken.

Ons plan

De tekst is klaar en aan de illustraties wordt hard gewerkt! Nu hebben we jouw hulp nodig om het boek te kunnen laten drukken. 1 november, op World Vegan Day, willen we het boek aan de wereld presenteren. Maar daar hebben we geld voor nodig, want we gaan het zelf uitgeven en duurzaam drukken is best duur. Hoeveel we nodig hebben? € 5000,- om precies te zijn.

Hier gaat je geld naartoe:

Het kostte wat bloed, zweet en uren, maar:

  • Tekst & redactie is geregeld, dus € 0,-
  • Vormgeving & illustraties is ook geregeld, dus ook € 0,-

Dan blijft over:

  • Drukwerk & distributie: € 5000,-

Wat krijg jij daarvoor terug?

Heel veel liefde en een goed gevoel, want: je helpt de wereld een beetje mooier maken en deze boodschap te verspreiden. Maar we bedachten ook mooie once-in-a-lifetime voorverkoopacties. Natuurlijk mag je ook gewoon doneren als je het een gaaf initiatief vindt.

Ben jij van de partij? Welke actie scoor jij?!

Deel je mee?

Steun je ons? Heel gaaf! Wist je dat delen van deze campagne ook heel belangrijk is? Zo kunnen zoveel mogelijk mensen van de acties meegenieten. We weten zeker dat er ook mensen in jouw vrienden- en kennissenkring dit boek leuk gaan vinden. Deel het project daarom via WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, LinkedIn of welk socialmediaplatform dan ook. Superbedankt!

Nog even over ons…


Tiara Portier, 1985. Woont in Grave. Moeder van Riven van 2. Getrouwd met Tom. Zorgt voor liefde voor en een gevulde buik van 2 geredde straathonden uit Sri Lanka Malibu & Diamond en IJslands paard Sunni. Gek op dieren, natuur, koken en schrijven. Vegan sinds 2014. Communicatieadviseur van beroep.
Niki Mens, 1981. Woont in Amsterdam. Zorgt met Stijn met liefde voor de gevulde buiken van 2 zonen Khan en Solo. Is gek op vormgeving en tekenen. Sinds 2005 lacto-ovo pescotariër. Wat is dat?! Het is geen vlees, wel eieren en melk en een beetje vis. Maar Tiara en Piepmuis hebben een punt en dus zit Niki in een constante spagaat tussen makkelijk leven en wat nou eigenlijk écht beter is voor mens, dier en natuur. Ontwerper en illustrator van beroep.

Boekspecificaties:

  • Hardcover
  • 40 full colour geïllustreerde pagina’s
  • 24,5 x 24,5 centimeter
  • Duurzaam geproduceerd met 100% gerecycled papier en biologische inkt

Winkelprijs: € 19,95
ISBN: 978-90-829208-0-2

Concept & tekst: Tiara Portier
Vormgeving & illustraties: Niki Mens
Uitgever: Tiara Portier Communicatie

Vragen?

Heb je een vraag over de voorverkoop? Kijk of die bij Veelgestelde vragen voorverkoop staat of mail naar: info@deavonturenvanpiepmuis.nl.

%

Doel: € 5000

Laatste dag om te scoren!

Vandaag, 4 oktober, is het World Animal, oftewel, Wereld Dierendag. Ook is het Eet-geen-Dierendag én de laatste dag om het prentenboek 'Piepmuis op bezoek bij Anna de koe' in de voorverkoop te bestellen. Kijk snel in de webwinkel! Ps. Per verkocht boek doneren wij een...

Werelddag voor Boerderijdieren

Vandaag, 2 oktober, is het World Day for Farmed Animals (WDFA), oftewel, Werelddag voor Boerderijdieren. Sinds 1983 wordt op deze dag (Mahatma Ghandi's verjaardag) aandacht gevraagd voor het onnodig lijden van de biljoenen dieren die jaarlijks wereldwijd worden...

44% behaald!

Oh oh, door de drukte hebben we de tussenstand niet zo goed bijgehouden. En ineens zitten we op 44%(!!) van het doelbedrag! Wauw, zo...

Een kijkje achter de schermen!

The making of prentenboek Piepmuis op bezoek bij Anna de koe! Verschijningsdatum: 1 november 2018! Nu al te koop in de voorverkoop met leuke acties. Ben er snel bij, want de voorverkoop eindigt 4 oktober... Lees meer op de ‘voorverkoop pagina‘! Of scoor meteen een...

JIPPIE! 20% behaald!

De eerste 20% van het doelbedrag van € 5000,- is behaald! Wij willen alle mensen die besteld hebben bedanken voor de support.Jullie ontvangen jullie bestellen zo snel mogelijk na 1 november 2018! Kusjes en...

Voorverkoop gestart!

Gister om 12 uur startte de voorverkoop van het eerste boek van de Avonturen van Piepmuis: Piepmuis op bezoek bij Anna de koe. Een aantal mensen plaatsten een bestelling en hebben gedoneerd. 3% van het streefbedrag hebben gehaald! Super bedankt daarvoor. Een mooi...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *